Håndball

Postet av Korgen Idrettslag den 8. Nov 2019


Jenter 16 har hatt en tøff start på sesongen, med 6 tap på 6 kamper. Lørdag 9/11 kl.16 møter de Sandnessjøen på hjemmebane, og trenger all den støtte de kan få fra tribunen i kampen om årets første seier. J12 har sesongstart og møter Brønnøysund hjemme klokken 15 og 18. Åpen kafé, velkommen. J10 har sesongstart borte i Mosjøen søndag 10/11. Heia Korgen!



Seriestart for håndballjentene

Postet av Korgen Idrettslag den 18. Okt 2019

I helga ser det seriestart for jenter 16. Lørdag 19. okt. spiller de mot Mosjøen og Mosjøen på bortebane. Og søndag 20. okt. spiller de hjemmekamp mot Brønnøysund i Hemneshallen kl. 14. Kom og støtt jentene som spiller sin første sesong som Jenter 16.

Helgens tropp: Ineta Burokaite, Linnea Dambråten, Aurora Pauline Furuhatt-Rønning, Mille Cross Hjemaas, Dina Mujic Karlsen, Ingeborg Møllevik Skjæran, Live-Marie Skreslett, Sofie Valåmo Stenvoll, Alvie Kristin Tverå.



Komfortabel seier til P 14 i Ranahallen

Postet av Korgen Idrettslag den 17. Feb 2019

Vi startet svakt og passivt mot et ungt Selfors-lag i dag. Lagene følger hverandre til 4-4, men så våkner vi og får litt mer fart i spillet og rykker fra. Vi leder 9-4 til pause og har i grunn god kontroll på kampen. Men laget er preget av sykdom og skader, og prestasjonen i dag blir deretter. Vi vinner til slutt kampen 18-8 og kan være fornøyd med resultatet, selv om vi har mye å gå på spillemessig. På en riktig god dag så hadde vi nok vunnet mye mer. Vi trengte en seier for å få opp selvtilliten i laget nå, så det var bra for jentene. Neste kamp spilles lørdag 23. feb. kl. 15. Da møter vi Mosjøen 3 i Kippermohallen.



Håndballkamp

Postet av Korgen Idrettslag den 16. Feb 2019

Søndag 17. februar kl. 11 spiller Korgen Jenter 14 kamp mot Selfors. Kampen spilles i Ranahallen. Korgenjentene har hatt en fin sesong så langt. Kun to tap etter 8 kamper er veldig bra. Nå gjenstår det 4 kamper. Vi ønsker lykke til.