Turorientering 2020

Postet av Korgen Idrettslag den 9. Jun 2020

Kartene til turorientering 2020 er å finne under orientering underfane turorientering.

I år blir det også å finne på trimpoeng i Hemnes appen.

Eller man kan gjøre som før og notere kodene som står på postene.

Postene blir satt ut etter hver som det blir snøfritt.

Informasjon ang. Korona og oppstart av aktivitet

Postet av Korgen Idrettslag den 11. Mai 2020

Informasjon om organisert aktivitet for barn og ungdom i Korgen IL Fotball til Spillere, trenere, foresatte

Det er nå åpnet opp for fotballtreninger igjen på alle baner. Nå fra 1. juni gjelder det alle aldersbestemte lag. Vi har erfart at for de lagene som allerede er startet opp med trening at smittevernreglene blir overholdt. Spillere og trenere er veldig flinke til å forholde seg de de retningslinjene som er.

Smittevernregler og fotballens egne koronavettregler er styrende i forhold til Korgen IL sin aktivitet.

Slik gjør vi det i Korgen IL Fotball:

• Trenere informeres og skoleres i organisering av øktene
  • Klubben stiller med egen koronavakt på treningene
  • Oppmøtepunkt/ -sted før hver trening hvor regler blir gjennomgått
  • Avslutningsted hvor økta evalueres og utstyr gjøres rent
  • Øktene gjennomføres i tråd med NFF koronavettregler
    1. Håndvask før og etter øktene. Evt. spriting av hender.
    2. Egen vannflaske
    3. 1 meters avstand minimum så lenge man ikke kjemper om ball.
    4. Positiv tilbakemeldinger på riktig adferd. Avvik tas en til en med spillere for å skape trygghet.
    5. Ved gjentagende avvik blir økta stoppet
    6. Alle spillere blir registrert i Treningsøkta/notatbok for å kunne spore smitte om det skulle forekomme.
    7. Sjekkliste, spillerregistrering etc. sendes inn av trenere til Leder BUK etter hver økt.

Alle skal føle seg trygge på Korgen IL sine TRENINGER og vi oppfordrer alle til å delta. Viktig med fysisk aktivitet og sosial omgang i disse tider.

En person skal IKKE møte på trening dersom man:

• er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand
  • noen i deres nærmeste familie er syk eller i karantene
  • man ikke følger de instruksjoner idrettslaget gir for utøvelse av aktiviteten

Dette er spillerens og foresattes ansvar.

Spørsmål kan sendes inn til renate.reinamo@ipelektro.no

Renate Reinåmo

Leder Barne og ungdomskomiteen, Fotballgruppa, KIL.

Håndball

Postet av Korgen Idrettslag den 8. Nov 2019

Jenter 16 har hatt en tøff start på sesongen, med 6 tap på 6 kamper. Lørdag 9/11 kl.16 møter de Sandnessjøen på hjemmebane, og trenger all den støtte de kan få fra tribunen i kampen om årets første seier. J12 har sesongstart og møter Brønnøysund hjemme klokken 15 og 18. Åpen kafé, velkommen. J10 har sesongstart borte i Mosjøen søndag 10/11. Heia Korgen!

Seriestart for håndballjentene

Postet av Korgen Idrettslag den 18. Okt 2019

I helga ser det seriestart for jenter 16. Lørdag 19. okt. spiller de mot Mosjøen og Mosjøen på bortebane. Og søndag 20. okt. spiller de hjemmekamp mot Brønnøysund i Hemneshallen kl. 14. Kom og støtt jentene som spiller sin første sesong som Jenter 16.

Helgens tropp: Ineta Burokaite, Linnea Dambråten, Aurora Pauline Furuhatt-Rønning, Mille Cross Hjemaas, Dina Mujic Karlsen, Ingeborg Møllevik Skjæran, Live-Marie Skreslett, Sofie Valåmo Stenvoll, Alvie Kristin Tverå.

Levert avIdrettenOnline