Opplev Hemnes

Postet av Korgen Idrettslag den 17. Mai 2019

Opplev Hemnes er tilbake, disse stedene og datoene er klare til nå.
 Mer info kommer .
 Start klokken 18.00. Møt opp i god tid😊.

27.mai Finneidfjord, oppmøte ved samfunnshuset.
 03.juni Bjerka
 17.juni Bleikvassli
 24.juni Korgen

1.juli Hemnesberget, oppmøte på torget

Skiavslutning

Postet av Korgen Idrettslag den 2. Mai 2019

Det blir skiavslutning med premieutdeling mandag 6/5 kl 18.00 på klubbhuset. Det blir samtidig utdeling av Vesterfjellmedaljer.  Det blir servert pølser , brus , kaffe og kaker.

Orienteringsløp

Postet av Korgen Idrettslag den 28. Apr 2019

Treningsløp onsdag kl.18, på Furulund i Brygfjelldalen (NB flytta). Merka fra veien. Teknisk spenstige Arnulf løyper. Vel møtt, Kil o- gruppa.

Orienteringsløp

Postet av Korgen Idrettslag den 22. Apr 2019

Onsdag 15 mai kl 18: Ny runde i de vakre dalene ved Hundbekken! Sigmund har vridd løypene, der A-løypa krever sitt med fleire interessante vegvalg, mens B, C og Nybegynnere har gode forhold i bakker og skråninger.
Vel møtt!

Medlemskontingent

Postet av Korgen Idrettslag den 9. Apr 2019

Det er nå sendt ut krav om medlemskontingent, innkrevingen og oppfølgingen av kravet gjøres via vår leverandør av heimesida Bloc AS.

Hvis det er noe dere mener er feil så meld ifra til epost adressen som står i eposten dere har fått.

Vi skal nå få ryddet i vår måte å kreve inn kontingent slik at vi får alle i samme system og vil også ha litt medlemsverving utover våren.

Alle som er driver aktivitet i Korgen il skal være medlem, og meld gjerne inn hele familien.